Bodycare

Wij verzorgen verschillende soorten massages (geen erotische). Het doel van de massage is voornamelijk ontspanning. Ontspanning heeft een enorm gezonde werking op je algehele gesteldheid. Onderzoek toont aan dat ruim 70% van de ziekteverschijnselen voorkomt uit een vorm van stress. En de huidige maatschappij kenmerkt zich door een hoog stressgehalte door middel van hoge ambities, veel keuzes, haast, junkfood etcetera.

De voordelen van massage:
- betere doorbloeding van de spieren
- afvalstoffen worden weggekneed
- bevordert diepere ademhaling wat meer zuurstof oplevert
- bewustwording van je lichaam

Massage brengt een diepe ontspanning te weeg en maakt mensen stukje voor stukje bewuster van hun lichaam. Van binnen uit!

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen zoals:

Intu´tieve ontspanningsmassage:
Bij deze ontspanningsmassage worden uw benen, rug, nek en schouders gemasseerd op een zodanige wijze zodat u loskomt van uw dagelijkse spanningen en stress. U kunt bij deze massage kiezen voor een behandeling van 35 of 45 minuten.

Bij deze ontspanningsmassage ligt u gedeeltelijk ontkleed (in uw ondergoed) ontspannen op een verwarmde massagetafel, comfortabel toegedekt onder een laken of deken.
Van te voren vindt er een korte intake plaats.

Hotstone massage:
Bij deze hotstonemassage worden uw benen, rug, nek en schouders gemasseerd met warme lavastenen die diep op de spieren inwerken zodat u loskomt van uw dagelijkse spanningen en stress. U kunt bij deze massage kiezen voor een behandeling van 35 of 45 minuten.

Bij deze hotstonemassage ligt u gedeeltelijk ontkleed (in uw ondergoed) ontspannen op een verwarmde massagetafel, comfortabel toegedekt onder een laken of deken.
Van te voren vindt er een korte intake plaats.

Kristal / Joya massage:
Bij deze kristal/joyamassage worden uw benen, rug, nek en schouders gemasseerd met koude of warme kristallen / edelstenen / mineralen zodat u loskomt van uw dagelijkse spanningen en stress. Deze kristallen / edelstenen / mineralen hebben ieder hun eigen krachtige inwerking op uw lichaam en geest. U kunt bij deze massage kiezen voor een behandeling van 35 of 45 minuten.

Bij deze kristal/joyamassage ligt u gedeeltelijk ontkleed (in uw ondergoed) ontspannen op een verwarmde massagetafel, comfortabel toegedekt onder een laken of deken.
Van te voren vindt er een korte intake plaats.

Shiatsu stoelmassage:
Bij deze oosterse stoelmassage worden uw hoofd, nek en schouders gemasseerd op een zodanige wijze zodat u loskomt van uw dagelijkse spanningen en stress.
U kunt bij deze massage kiezen voor een behandeling van 20 of 30 minuten.

Bij de stoelmassage van 30 minuten worden ook uw rug en armen behandeld.Bij deze stoelmassage zit u gekleed op een shiatsustoel.
Van te voren vindt er een korte intake plaats. Deze behandeling kan ook op uw werkplek plaats vinden.

Manicure:
Bij de manicure worden uw nagels gevijld, nagelriemen verzorgd, uw handen krijgen een lekkere peeling en een pakking. Daarna worden de handen gemasseerd eventueel de nagels gelakt. Deze behandeling duurt 30 minuten.

Voetverzorging:
Bij de voetverzorging (geen pedicure) worden uw nagels geknipt en gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en de voeten krijgen een peeling. Daarna worden uw voeten gemasseerd en eventueel de nagels gelakt. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Voetreflex / S.T.E.R. Therapie:
S.T.E.R-therapie is een zachte vorm van drukpuntmassage onder de voeten.

Drukpuntmassage onder de voet werd al zo'n vijfduizend jaar geleden door de Chinezen toegepast. Inscripties in de piramides laten zien dat deze techniek ook al in de tijd van de piramidebouwers werd gebruikt.

Drukpuntmassage onder de voet is een tijdlang "vergeten" geweest, maar in het begin van deze eeuw herontdekten enkele Amerikaanse artsen de voetreflexzonetherapie en het nut daarvan "opnieuw".

De S.T.E.R. therapie is behandelwijze die als invalshoek de voetreflexzonetherapie heeft, maar de therapie beschikt over een geheel eigen identiteit. Door een jarenlange, zeer intensieve samenwerking met een "medium" is er een stelsel van systemen onder en ook op de beide voeten verkregen. Door die systemen met de aangegeven technieken toe te passen, wordt er zeer snel effect bereikt: blokkades worden opgeheven, energie kan weer vrij stromen en klachten verminderen duidelijk of verdwijnen zelfs helemaal.

De letters S.T.E.R. in S.T.E.R. therapie staan voor: Stimuleren, Toevoegen, Energie, Reguleren.

Deze behandelingen voer ik uit bij u thuis of in mijn salon op afspraak.

Voor prijzen zie de prijslijst.

U kunt mij daarvoor bereiken op onderstaand emailadres / telefoonnummer