Beautycare

Voor de verzorging van uw gezicht kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Wij werken met Extenso Skincare. Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit.

Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype, volledige programmaís hoogwaardige, betaalbare huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:
* Kwalitatief hoogwaardig
* Zorgvuldig geselecteerde ingrediŽnten
* Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
* Geen overbodige geur- en kleurstoffen
* Geen overbodige parabenen
* Geen overbodige minerale ingrediŽnten
* Dierproefvrij
* Milieuvriendelijke verpakking

Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen zoals:

Basis Schoonheidsbehandeling:
Deze basis behandeling duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit een huidanalyse, huidreiniging, een dieptereiniging / peeling gevolgd door een stoombehandeling. Vervolgens worden eventuele onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geŽpileerd dan wel geharsd. Het gelaat, nek en schouders worden gemasseerd en na een op uw huidtype aangepast masker krijgt u een dito dagcreme en oogverzorging.

Wellness Schoonheidsbehandeling:
Deze wellness behandeling duurt ongeveer 75 minuten en bestaat uit een huidanalyse, huidreiniging, een dieptereiniging / peeling gevolgd door een stoombehandeling. Vervolgens worden eventuele onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geŽpileerd dan wel geharsd. Het gelaat, nek en schouders worden gemasseerd en er wordt een op uw huidtype aangepaste ampul aangebracht gevolgd door een op uw huidtype aangepast masker inclusief speciaal oogmasker. De behandeling wordt afgesloten met een serum oog en dagverzorging.

Zuiverende Schoonheidsbehandeling:
Deze zuiverende behandeling duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit een huidanalyse, huidreiniging, een dieptereiniging / peeling gevolgd door een stoombehandeling. Vervolgens worden eventuele onzuiverheden verwijderd. Er wordt een op uw huidtype aangepaste ampul aangebracht gevolgd door een op uw huidtype aangepast masker  De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Harsen:
U kunt bij ons uw wenkbrauwen, bovenlip, kin, kaak, onderbenen, bovenbenen, bikinilijn, oksels en rug laten harsen.

Verven en Epileren:
U kunt bij ons uw wenkbrauwen en/of wimpers laten epileren danwel verven.

Deze behandelingen voer ik uit bij u thuis of in mijn salon op afspraak.

Voor prijzen zie de prijslijst.

U kunt mij daarvoor bereiken op onderstaand emailadres / telefoonnummer